I kora: Umutiti 4 belanca sa 4 kasika secera i 4 kasika brasna.
II kora:Umutiti 4 belanca, 4 kasika secera, 1 zumance i 5 kasika brasna.
III kora:Umutiti 5 zumanca, 1 celo jaje, 5 kasika secera i 5 kasika brasna.
Osnovni fil:Umutiti 500gr margarina sa 500gr prah secera C, pa fil podeliti na III dela.
I fil: Skuvati 1 puding od vanile C u 250ml mleka, pa kada se ohladi umesati 1/3 osnovnog fila i dodati 500gr seckanih banana.
II fil:Skuvati 1 puding od narandze C u 250ml mleka, pa kada se ohladi umesati 1/3 osnovnog fila i dodati 500gr seckanih narandzi.
III fil:Skuvati 1 puding od jabuke C u 250ml mleka, pa kada se ohladi umesati 1/3 osnovnog fila i dodati 500gr seckanog kivija.
Nakon sto tortu isfilujete, ukrasite je slagom plus C.
Redjanje:Zuta kora+ fil od narandze+ bela kora+ fil od banane+ bela kora+ fil od kivija+ slag Plus C
Нема коментара:
Постави коментар